sâmbătă, 13 iunie 2015

Avantaje ale becurilor cu LED



Dupa ce am descoperit numeroasele avantaje ale becurilor LED, le-am pus si colegilor de birou, aducand cateva chiar si pentru noi acolo, la servici. Dar pana sa dau de ele, am incercat foarte multe tipuri de becuri!
            Primul tip au fost, bineinteles, cele cu incandescenta. Cu o durata de viata intr 1000 si 2000 de ore (extrem de mica) si cu un consum foarte mare care nu se merita,am decis sa le schimb repede. Al doilea tip a fost becul fluorescent. In principiu consuma mai putin decat cel cu LED, durata de viata fiind si ea mai maricica putin, dar dezavantajele erau si ele prezente. Iar pe langa asta, se putea iarasi mult mai bine din punct de vedere financiar: consumul nu era tocmai cel mai mic.
            Al doilea tip au fost becurile cu halogen, foarte asemanatoare celor cu incandescenta, diferan doar materialul din care sunt confectionate. Avand aproximativ acelasi randament, dezavantajele abunda aici: sunt fragile si nu trebuie tinute langa surse inflamabile. Cel mai rau este ca emit radiatii UV foarte periculoase pentru piele. Dupa cum va puteti da seama, nu reprezenta tocmai cea mai buna alegere.
            Odata ce am dat peste becurile LED, avantajele au inceput sa apara imediat: consumul scazut, durata de viata foarte indelungata (intre 35000 si 100000 de ore), faptul ca atingeau in mod aproape instantaneu luminozitatea maxima, rezistenta lor la factori exteriori cum ar fi loviturile, vibratiile, facand din ele becurile perfecte pentru folosirea in camerele de copii sau zone unde se practica sportul. Rezistente la temperaturi joase, becurile cu LED pot fi folosite cu secces in camere refrigeratoare si congelatoare. Alte locuri unde mai pot fi folosite cu succes sunt garajele si parcarile, sursele de iluminat cu LED putand fi si foarte compacte.
            Becurile LED nu necesita filtru pentru o anumita culoare, ea este generata de materialul semiconductor.
            Asadar, recomand cu cea mai mare placere si incredere becurile LED furnizate de site-ul goldenled.ro,  asigurandu-va ca veti avea parte numaidecat de cea mai buna calitate si cea mai rapida livrare! In continuare va urez sa le intrebuintati cu placere si o zi cat mai frumoasa in continuare!