vineri, 10 iunie 2016

Transfer la aeroportul Banease din Bucuresti



Orice persoana care calatoreste intr-un oras strain, isi doreste sa aiba la dispozitie un sofer care sa il transporte in diferite puncte ale orasului, insa foarte putini sunt ceea care o si fac. Companiile de rent a car au oferit acest serviciu de foarte mult timp, insa se pare ca majoritatea persoanelor prefera totusi sa apeleze la transportul in comun sau la taxiuri, chiar daca nu sunt cele mai sigure variante. Gama serviciilor este foarte larga, iar aceasta se poate adapta in functie de fiecare cerinta.

Aeroporturile au fost intotdeauna foarte aglomerate, astfel ca autobuzele care vin si pleaca sunt foarte incomode din cauza numarului ridicat de calatori. Taximetristii sunt renumiti pentru incorectitudinea lor, astfel ca cea mai buna solutie o reprezinta inchirierea unei masini cu sofer. Acestia urmeaza periodic diferite traininguri, pentru a fi capabili sa gestioneze fiecare situatie cu profesionalism, iar in tot acest timp clientii sa nu duca lipsa de confort.
Pe langa tariful pentru autoturism si sofer, clientii nu mai trebuie sa achite decat carburantul, in timp ce restul asigurarilor, taxelor si impozitelor sunt suportate de catre companie. De asemenea, fiecare autoturism este atent verificat mecanic si vizual pentru a indeplini cerintele tuturor clientilor, iar reviziile se fac ori de cate ori se intruneste numarul de km necesar.

Profesionalism

In schimb, pentru a avea parte de cele mai bune servicii este recomandat sa se apeleze doar la companiile specializate in acest domeniu si care sunt cunoscute pentru atentia acordata clientilor, intrucat oricand pot aparea situatii neplacute. In primul rand soferii trebuie sa se dovedeasca capabili sa gestioneze cu mult profesionalism fiecare situatie, iar la cerere se pot aloca soferi care vorbesc o anumita limba straina. De asemenea, acestia pot juca rolul unui ghid local si de a prezenta toate punctele interesante din marile orase.