sâmbătă, 23 iulie 2016

Mai accesibil decat hotelul - regim hotelier in Iasi

Cei care viziteaza capitala Moldovei au la dispozitie numeroase locuri care nu trebuie ratate, iar cazare in Iasi gasesti la tot pasul. Daca nu vrei sa stai chiar in centru, in Piata Unirii la hotel Traian sau Astoria unde preturile incep de la 200 de lei pe noapte pentru o camera, te poti orienta catre hotelurile situate la iesirea din oras, cu vederi panoramice impresionante, la tarife mai mici.

Insa cei care sunt in cautarea celor mai accesibile preturi, le vor gasi pe E-stabil.ro unde sunt listate apartamentele ce pot fi inchiriate in regim hotelier in Iasi. Ofertele sunt nelimitate, astfel ca fara indoiala ca oricine va gasi un loc care sa ii indeplineasca toate preferintele.

Mai accesibil decat hotelul

Pentru cazare in Iasi poti cauta un apartament cu o camera poti plati 100 de lei pe noapte intr-o zona foarte buna, in apropierea marilor atractii, iar cu cat durata sederii este mai mare, cu atat pretul scade, fiind negociabil. Astfel, te bucuri si de preturi avantajoase, dar si de conditii foarte bune, echivalentul unei camere de hotel de 3 stele, dar cu o suprafata mult mai mare, de circa 35 de metri patrati, pe cand la hotel ai la dispozitie cel mult 10 metri patrati.

Mai multe avantaje


Ai posibilitatea de a-ti alege un apartament in orice zona doresti, pentru a fi la doar cateva minute distanta de Palatul Culturii si spatiul comercial Palas, dar si in Copou, in apropiere de Universitatea „A.I. Cuza”, una dintre cele mai liniste zone ale orasului. Te bucuri in apartamente de aceleasi conditii ca acasa, internet de mare viteza, televizor, aragaz, frigider, totul pentru a-ti putea gati ori de cate ori iti doresti. Cu ajutorul masinii de spalat nu mai trebuie sa transporti un bagaj mare cu mai multe haine, ci sunt suficiente mai putine deoarece le poti spala.

vineri, 22 iulie 2016

Stickere si autocolante

Oricine isi poate personaliza spatiul in care locuieste, in care lucreaza sau chiar autoturismul printr-o metoda foarte simplu de pus in practica si accesibila din punct de vedere financiar, fiind nevoie sa apeleze la stickere si autocolante. Acestea sunt fabricate dintr-un material plastic foarte subtire si sunt foarte usor de aplicat, dar si de inlaturat atunci cand este nevoie, existand posibilitatea de a se aplica in numeroase locuri. Datorita adezivului special utilizat, acesta nu lasa urme dupa ce se indeparteaza, iar datorita faptului ca sunt lucioase, ele pot reflecta lumina intr-un mod foarte placut.
Fara zugravire
Acestea sunt ideale pentru decorarea peretilor, care nu mai trebuie zugraviti ori de cate ori proprietarii isi doresc o schimbare, iar stickerele si autocolantele nu sunt costisitoare, preturile variind in functie de dimensiunile lor. Asadar, acestea reprezinta o solutie grozava pentru cei care obisnuiesc sa redecoreze adesea, iar fara batai de cap, se poate schimba total aspectul unei incaperi.
Nenumarate design-uri
Exista cateva mii de modele deja disponibile din care se poate alege cel mai potrivit, insa cei mai pretentiosi isi pot pune in aplicare ideile si creativitatea cu ajutorul graficienilor care sunt capabili sa dea viata stickerelor si autocolantelor complexe. Multe persoane obisnuiesc sa isi infrumuseteze peretii prin adaugarea fotografiilor preferate, insa aceasta procedura lasa urme si gauri in pereti, in timp ce un simplu sticker se poate lipi fara a aduce prejudicii.
Pentru masini
Chiar si proprietarii de autoturisme care isi doresc sa le personalizeze pot alege aceasta solutie, intrucat preturile sunt mici, se lipesc cu usurinta, nu afecteaza vopseaua masinii, iar atunci cand se plictisesc, le pot indeparta. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, astfel ca acestea sunt foarte rezistente si nu se deterioreaza la contactul cu apa. Cu toate acestea, cele aplicate in locuinte vor avea o durata de viata mai mare.


vineri, 15 iulie 2016

Why it is a good thing to rent a car with a driver?

Until last week it never occurred to me that renting a car, or a luxury car in my case, along with a driver to take care of everything will be a very interesting thing, and more than this, something that will make me to consume my time in a more efficient way.

Now... after a couple of days with a driver (and I mean my own, personal driver) I can say for sure that I am going to enjoy every road trip where I am going to attend where I will also have a nice driver.

And everything started with a problem, of course, in fact a huge problem that implied the fact that I was driving without respecting the law (and I am not going to say which law) and so it happens that the pollice took my driver license, which was to simply put it  a very annoying thing.

But this way I have found out more about what it really means to rent a car with driver in Romania, my home country, how you can enjoy the view while a professional driver is doing  his job and how you can be able to properly optimize your time and also your to do list while your chauffeur is doing  a great job by transporting you to the important meetings.

So, I am recommending getting private drivers, as this will help you improve a lot, will also create some work places, you will be able during the time of transportation to think at the most important tasks, meetings and t prepare those things instead of loosing your time and  patience in the traffic.

marți, 5 iulie 2016

Locuri de cazare in Brasov in regim hotelier

Pe durata verii, turistii romani se impart in doua categorii, cei care prefera marea si cei care prefera muntele. Astfel, plajele sunt pline din iunie pana in septembrie, insa nici zonele montane nu duc lipsa de vizitatori, iar Brasovul se afla in topul destinatiilor din aceasta categorie. Un oras foarte popular, ce promite numeroase facilitati, dar si cateva obiective turistice care nu trebuie ratate si imprejurimi spectaculoase, nu este de mirare de ce Brasovul este atat de vizitat.
Locuri de cazare in Brasov
La fel ca in cazul oricarui alt mare oras al tarii, si in Brasov turistii se pot caza in cateva hoteluri amplasate pe toate suprafata zonei, caz in care tarifele sunt mai ridicate, insa confortul este multumitor pentru toata lumea. O alta posibilitate este aceea de a opta pentru pensiunile aflate in apropiere, unde preturile sunt putin mai scazute, iar iubitorii de natura dispun de spatiu suficient in care sa se poata relaxa. Cu toate acestea, unitatile de cazare clasice nu promit confortul de acasa, iar din acest motiv turistii adesea se simt ca niste straini.
Cea mai buna solutie
In schimb, o alternativa este reprezentata de regimul hotelier Brasov. Aceasta posibilitate permite oricarei persoane sa se cazeze intr-un apartament care se inchiriaza pentru cateva zile, care detine aceleasi facilitati pe care le are o locuinta obisnuita si care asigura confortul si intimitatea de care foarte multi oameni isi doresc sa se bucure.

In plus, preturile sunt chiar mai mici decat la hoteluri sau pensiuni, iar suprafata disponibila este mult mai mare decat cea a unei simple camere rezervate. Acest aspect permite grupurilor de cateva persoane sa se cazeze intr-un singur loc, pentru ca distractia sa fie asigurata. Bucataria proprie este ideala pentru a gati toate mesele favoritate la orice ora, in timp ce majoritatea apartamentelor disponibile in regim hotelier Brasov au internet wireless, aer conditionat, locuri de parcare si nu numai.