sâmbătă, 23 iulie 2016

Mai accesibil decat hotelul - regim hotelier in Iasi

Cei care viziteaza capitala Moldovei au la dispozitie numeroase locuri care nu trebuie ratate, iar cazare in Iasi gasesti la tot pasul. Daca nu vrei sa stai chiar in centru, in Piata Unirii la hotel Traian sau Astoria unde preturile incep de la 200 de lei pe noapte pentru o camera, te poti orienta catre hotelurile situate la iesirea din oras, cu vederi panoramice impresionante, la tarife mai mici.

Insa cei care sunt in cautarea celor mai accesibile preturi, le vor gasi pe E-stabil.ro unde sunt listate apartamentele ce pot fi inchiriate in regim hotelier in Iasi. Ofertele sunt nelimitate, astfel ca fara indoiala ca oricine va gasi un loc care sa ii indeplineasca toate preferintele.

Mai accesibil decat hotelul

Pentru cazare in Iasi poti cauta un apartament cu o camera poti plati 100 de lei pe noapte intr-o zona foarte buna, in apropierea marilor atractii, iar cu cat durata sederii este mai mare, cu atat pretul scade, fiind negociabil. Astfel, te bucuri si de preturi avantajoase, dar si de conditii foarte bune, echivalentul unei camere de hotel de 3 stele, dar cu o suprafata mult mai mare, de circa 35 de metri patrati, pe cand la hotel ai la dispozitie cel mult 10 metri patrati.

Mai multe avantaje


Ai posibilitatea de a-ti alege un apartament in orice zona doresti, pentru a fi la doar cateva minute distanta de Palatul Culturii si spatiul comercial Palas, dar si in Copou, in apropiere de Universitatea „A.I. Cuza”, una dintre cele mai liniste zone ale orasului. Te bucuri in apartamente de aceleasi conditii ca acasa, internet de mare viteza, televizor, aragaz, frigider, totul pentru a-ti putea gati ori de cate ori iti doresti. Cu ajutorul masinii de spalat nu mai trebuie sa transporti un bagaj mare cu mai multe haine, ci sunt suficiente mai putine deoarece le poti spala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu