miercuri, 10 august 2016

Preturi mici la biletele de avion

Acum este mult mai usor sa calatoresti atat in tara, cat si in strainatate, astfel ca tot mai multe persoane opteaza pentru bilete avion puse la dispozitie de Aerotravel. Sute de destinatii sunt mult mai accesibile, in special din punct de vedere financiar, dar si prin faptul ca frecvent se introduc curse noi. Operatorii prezenti pe piata aeriana din Romania propun calatorilor si oferte foarte atractive, astfel ca multi aleg sa profite de ele, fiind o modalitate de transport mult mai comoda.
Confort
Nu numai destintiile din strainatate sunt populare, ci si cele din tara, intrucat acum nu mai trebuie sa pierzi 8 ore pe drum pentru a ajunge de la Iasi la Bucuresti cu trenul, cand poti sa faci doar 50 de minute, iar pretul acestor bilete avion sunt similare cu cele de tren, de circa 100 de lei. In plus, te poti bucura si de faptul ca ai parte de zboruri directe, fara escala, astfel ca nici nu mai irosesti timp pretios prin aeroporturi si nici nu mai exista riscul ca bagajul tau sa fie ratacit.
O multime de destinatii
Cu siguranta, cu totii ne dorim sa avem parte de vacante de neuitat, iar acest lucru este acum mult mai usor de realizat, intrucat cele mai importante destinatii ale lumii sunt strans legate de tara noastra. Spune adio autocarelor, trenurilor si drumurilor fara sfarsit, cand in doar 2, 3 ore ajungi la destinatie, oriunde in Europa, Italia, Spania, Turcia, Grecia, Marea Britanie, Germania, Portugalia etc.
Mai aproape de familie
In plus, cei care muncesc in strainatate, pot oricand sa achizitioneze bilete avion oferite de Aerotravel, la cele mai bune preturi si astfel sunt mult mai aproape de familie. Daca ai un weekend liber, te poti intoarce acasa, in Romania, la sfarsit de saptamana, urmand ca de luni sa fii din nou la serviciu, fara batai de cap si timp pierdut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu