miercuri, 27 aprilie 2016

Cazare in regim hotelier la Sighisoara (cum si unde)




Orasul Sighisoara atrage anual mii de vizitatori din Romania, dar si din toate colturile Europei. Majoritatea turistilor straini, aleg sa inchirieze un apartament sau o garsoniera in regim hotelier. Datorita acestui obicei practicat din ce in ce mai des, si vizitatorii romani au inceput sa prefere acest tip de cazare. Per total, inchirierea unui imobil in regim hotelier in Sighisoara este o solutie mai ieftina decat alte cazari si in plus asigura intimitatea clientului

Avantajul locatiei

Multumita numarului mare de cereri, companiile specializat s-au orientat catre spatiile de locuit mai centrale sau in zonele cele mai frumoase ale Sighisoarei. Astfel ca turistii aleg aceste tipuri de apartamente in defavoarea hotelurilor centrale, unde cazarea este de cele mai multe ori mai scumpa. Imobilele se gasesc in tot orasul, iar clientii pot locui pentru cateva zile in orice parte a Sighisoarei isi doresc. 

Avantajul pretului

Pe langa pretul mult mai mic, in comparatie cu costurile cazarii la un hotel sau o pensiune, o practica obisnuita sunt pachetele ce contin locuri de parcare private, sedinte la spa sau la sali de fitness, bineinteles, in functie de zona si apartamentul ales. Pe langa aceste bonusuri, cu cat este mai mare perioada in care se inchiriaza apartamentul, cu atat pretul scade. 

Avantajul curateniei

Chiar daca sunt in vacanta, marea majoritate a turistilor isi doresc sa se simta ca acasa in locul unde se cazeaza. Cu toate acestea, vacanta este o perioada de relaxare, in care nimeni nu isi doreste sa aiba grija curateniei in locuinta. Inchirierea in regim hotelier include si curatenia zilnica facuta de catre un angajat. De asemenea, ori de cate ori este nevoie, lenjeria de pat sau prosoapele, pot fi schimbate. Cu toate ca nu exista recepetie, precum in cazul unui hotel, clientii pot suna oricand proprietarul pentru a remedia o problema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu