sâmbătă, 7 mai 2016

Tamplaria din aluminiu promite eficienta



Tamplaria din aluminiu este utilizata tot mai des in constructii, in special in ridicarea cladirilor de birouri, intrucat propune  numeroase avantaje, in ciuda costurilor mai ridicate spre deosebire de alte materiale populare precum lemnul sau PVC-ul, fiind adaptat adesea si in cazul locuintelor proprii si nu doar a centrelor comerciale.
Eficienta costurilor
Tamplariadin aluminiu promite eficienta din punct de vedere al costurilor implicate, in ciuda faptului ca in prima faza sunt mai costitistoare, investitia se amortizeaza o data cu trecerea timpului, datorita potentialului de economii aduse la energie si pentru costurile scazute de intretinere. Asadar, cu o durata de viata de peste 50 de ani, aluminiul reprezinta alegerea ideala in foarte multe situatii.
Intretinere facila
Tamplaria din aluminiu de calitate este foarte usor de intretinut si nu implica atentii speciale, in timp ce tamplaria din lemn trebuie lacuita la fiecare 2 ani si vopsita la fiecare 5 ani. De asemenea, pentru curatarea aluminiului nu este nevoie decat o carpa moale imbibata in apa.
Asigura durabilitate
In plus, spre deosebire de tamplaria din lemn sau PVC, cea din aluminiu asigura un nivel inalt de functionalitate de-a lungul anilor, iar datorita duratei de viata asigurate, acest material este vazut ca o investitie sigura ce ajuta si la pastrarea valorii proprietatii.
Reciclarea
Aluminiul este prietenos cu mediul, intrucat la pregatirea tamplariei din acest material se fac economii importante ale resurselor naturale. In plus, nu se pune problema reciclarii deoarece materialul poate fi refolosit ori de cate ori este nevoie, insa de cele mai multe ori, dupa ce este instalat intr-o cladire, acolo ramane pentru foarte mult timp. Pe langa faptul ca este reciclabil, poluarea scazuta din timpul fabricarii aluminiului ajuta la crearea unei balante eco excelente pentru mediu, iar spre deosebire de PVC sau lemn, se consuma mult mai putina energie pe durata procesului de fabricare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu